Saapuvat lennot

Saapuvat lennot

Etsitkö saapuvia lentoja valitsemallesi lentoasemalle? Ei hätää, tältä sivustolta löydät linkit kaikkiin lentoseuranta palveluihin kaupunkikohtaisesti. Listaukseen on kerätty kaikkein suosituimmat lentokentät Pohjoismaista ja Euroopasta.

Saapuvat lennot ohjeet

Alapuolelle on listattu linkkejä suoraan eri lentoasemien verkkosivuille tai lentoseurantapalveluihin josta näet reaaliajassa saapuvat lennot lentotunnuksella ja lentoyhtiöllä sekä aikatauluilla varustettuina.

Monet meistä odottavat lentokoneella saapuvia vieraita ja haluavat olla oikeassa aikataulussa paikanpäällä tervehtimässä. Nyt ei enää tarvitse tietoa etsiä. Tämä sivu kannattaa klikata kirjanmerkkeihin tai tallentaa kännykän näytölle jotta pääset tulevaisuudessa tarvittaessa navigoimaan infopankkiin takaisin.

Koska aikataulut ovat tärkeitä, me listasimme vain sellaiset tahot jotka ovat luotettavia ja pitävät tietonsa ajantasalla.

Helsinki-Vantaa

Helsinki-Vantaan lentokentälle saapuvat lennot löydät tästä linkistä: http://www.finavia.fi/fi/helsinkivantaa/aikataulut/saapuvat-lennot-fi

Turku, Ouli, Kittilä, Ivalo, Joensuu, Rovaniemi, Vaasa, Lappeenranta ja Kemi löytyy myös Finavian seurantapalvelusta. Riittää, että vaihdat linkistä kohdan /Helsinkivantaa/ haluamaasi lentokenttään.

Tukholma Arlanda

Tukholman Arlandan saapuvat lennot löydät tästä linkistä: http://www.swedavia.com/arlanda/flightinformation/arrivals/

Myös muut Ruotsin lentoasemat on saatavilla samasta osoitteesta.

Oslo-Gardermoen

Oslon Gardermoen saapuvat lennot löydät tästä linkistä: https://avinor.no/flyplass/oslo/flyinformasjon/ankomster/

Samoin muut Norjan lentoasemat.

Kööpenhamina Kastrup

Kööpenhaminan Kastrupin saapuvat lennot löydät tästä linkistä: https://www.cph.dk/flyinfo/ankomster/

Samoin muut Tanskan lentoasemat.

Euroopan lentokentät

Lontoo Heathrown saapuvat lennot löydät tästä linkistä: http://www.heathrow.com/arrivals

Pariisi Charles de Gaulle saapuvat lennot tästä linkistä: http://www.parisaeroport.fr/en/passengers/flights/arrival-flights/information-flight-arrivals

Frankfurt saapuvat lennot tästä linkistä: http://www.frankfurt-airport.com/en/flights—more/flights.html

Amsterdam saapuvat lennot tästä linkistä: http://www.schiphol.nl/Travellers/FlightInformation/Arrivals.htm

Lennot kartalla

Kaikki lentoyhtiöt tai seuranta sivustot eivät välttämättä tarjoa mahdollisuutta seurata lentoja kartalla. Mikäli et löydä etsimääsi lentoa näiltä sivuilta ja tiedät etsimäsi lennon tunnuksen voit kokeilla Flightradarin karttaa, jossa näet kaikki maailman lennot reaaliajassa kartalla.

Jos lentoa ei näy listauksessa, eikä ylipäänsä millään sivustolla. Ole yhteydessä suoraan terminaalin henkilöstöön, he osaavat auttaa, mutta vain tilanteissa joissa tiedon saaminen on oikeasti tarpeellista.

Lentoaikataulujen katsomiseen on saatavilla myös useita applikaatioita / sovelluksia suoraan mobiililaitteelle. Kokeile etsiä tälläistä Google Play -kaupasta tai Apple Storesta.

Jaa ystäviesi kanssa:
Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *