VPN-yhteys auttaa löytämään entistä edullisempia lentoja

Testasimme miten vaikuttavat Incognito-ikkunan käyttä kun etsitään sopivia lentoja. Lopputuloksena oli hieman tilanteesta riippuen eriävät vertailuvastaukset. Parhaimmillaan lennot halpenivat jopa 200 prosenttia, sillä monet lentovertailusivustot ovat niin pitkälle kehittyneet, että ne osaavat tulkita internet selaajan aikomuksia ja näyttä hänelle parhaiten sopivia hakutuloksia.

VPN ja lentohaku

VPN palvelut myös hyödyllisiä

Kokeilimme myös etsiä edullisempia lentoja yhdistäen eri tukipisteeseen käyttäen VPN yhteyttä. Lopputulos oli hämmästyttävä, sillä vaikka lentokohteeksi ja lähtöasemaksi asetettiin täysin samat samoilla tiedoilla oli hinnoissa eroa jopa 300 prosenttia. Tämä tarkoittaa, että eri lentohakukoneet oikeasti tulkitsevat kävijä dataa ja haalivat käyttäjistään tietoa näyttäen heitä eniten kiinnostavat kohteet. Jos tilastojen mukaan näyttää siltä, että selaaja on tilaamassa matkan jonnekkin tiettyyn paikaan, nostetaan hintaa dramaattisesti. Voi siis olla järkevää kokeilla näitä temppuja seuraavaksi kun hakailet lomalle.

Lentovertailun lisäksi myös VPNvertailu

Sen lisäksi, että lentovaihtoehdot kannattaa vertailla kannattaa myös tehdä VPN-vertailu. Ainakin jos aiot kokeilla etsiä entistä edullisempia lentoja. Edullisimman VPN-palvelun saa käyttöön jo muutamalla eurolla kuukaudessa. Löydät maksuttoman VPN-vertailun VPN-palvelu.fi sivuilta, joka on erikoistunut näiden vertailuun. Tämän tutkimuksen takana on heidän vinkkinsä VPN yhteyden korreloinnista lentohakukoneiden tuloksiin.

Yhteenveto:

Eli Incognito-tila ja VPN-yhteys todellakin auttaa muuttamaan lentohakukoneiden tulokset sinulle suotuisaksi. Näin ei tarvitse edes harkita pikavippiä vaan kustannukset saadaan minimoitua. Sama temppu toimii myös majoitusvertailusivustoilla kuten esimerkiksi Trivago.

Jaa ystäviesi kanssa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *