Matkustatko Espanjaan vielä vuonna 2021? Varmista nämä ensin

Oletko ajatellut matkustaa Espanjaan vielä vuoden 2021 aikana? Tarkista, että täytät nämä kaksi asiaa ajankohtaisten sääntöjen mukaisesti:

  1. Sinulla pitää olla matkustuslomake täytetty määräajassa.
  2. Sinulla on oltava negatiivinen koronatestitulos tai voimassa oleva rokotetodistus.

Maahantulovaatimusten suhteen, jokaisen matkustajan on itse huolehdittava, että nämä vaatimukset täyttyvät. Nimittäin jos jokin edellä mainituista asioista puuttuu, et todennäköisesti pääse lennolle tai maihinnousu kohteessa evätään.

Matkustuslomake Espanjaan matkaaville

Jokaisen matkustajan, mukaan lukien lasten tulee täyttää henkilökohtainen matkustuslomake. Lomakkeen terveyskysymyksiin saa vastata aikaisintaan 48 tuntia ennen kohteeseen saapumista.

Varmista, että olet tulostanut lomakkeen tai ottanut talteen sen täyttämisen yhteydessä annetun QR-kodin, jotta matkustusta ei evätä lentokentällä.

Lomakkeen voit täyttää osoitteessa www.spth.gob.es

Mitä maahantulijalta vaaditaan?

Matkustuslomake (henkilökohtainen)

  • Kaikilta Espanjaan matkustavilta, myös työmatkaajilta vaaditaan matkustuslomake ja tarvittaessa QR-koodi. Huomioi, että jokaisella matkustajalla tulee olla oma lomake.

Todistus rokotuksesta, sairastetusta taudista tai negatiivinen testitulos

  • Englanninkielinen todistus negatiivisesta antigeenituloksesta (48 h ennen) tai
  • Englanninkielinen todistus negatiivisesta PCR-testituloksesta (72 h ennen) tai
  • Englanninkielinen todistus, että olet saanut kaikki vaadittavat rokoteannokset vähintään kaksi viikkoa ennen matkaa.
  • Englanninkielinen todistus jo sairastetusta koronavirustaudista, josta käy ilmi ensimmäisen koronavirustestin päivämäärä ja maa, jossa todistus on annettu, sekä tieto siitä, että matkustaja on jo parantunut taudista eikä näin ollen tartunta vaaraa ole.

Kokosimme tämän artikkelin, koska mielestämme joiden matkustajien tai matkalle lähtevien henkilöiden on vaikea löytää selkeästi jäsenneltynä tarvittavat tiedot. Lisäksi lue ulkoministeriön sivuilta ajankohtaiset uutiset pakollisista käytännöistä, jotka on huomioitava paikan päällä.

Tällä hetkellä Espanjassa kasvomaskin käyttö julkisilla paikoilla jatkuu pakollisena.

Nämä poikkeusolosuhteisiin liittyvät seikat on huomioitava hyvissä ajoin ennen matkalle lähtöä. Tämä artikkeli on päivitetty 20.9.2021 Re-Open EU, THL ja Ulkoministeriön matkustustiedotteen perusteella.

Jaa ystäviesi kanssa:
Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *