Hotellitarjoukset

Hotellit-Lissabon-alkaen-19-euroa

Hotellit Lissabon Alkaen 19 euroa

Varaa nyt hotellit Lissabon alkaen 19 euroa/yö. Lissabon on Portugalin pääkaupunki ja on Euroopan edullisimpia sekä ekstoottisimpia kohteita. Kaupunki tarjoaa matkailijoille kaikkea mitä tarvitsee eli miellyttävän ilmaston, hyvän ruuan, ystävälliset ihmiset sekä upeat mielenkiintoiset nähtävyydet. Lissabon on matkakohteena hyvä, sillä sinne voi matkustaa ympäri vuoden.

Lue lisää..

Halvat hotellit Bali alkaen 6 euroa

Halvat Hotellit Bali Alkaen 6 euroa

Varaa nyt halvat hotellit Balilta alkaen vain 6 euroa/yö. Bali on suosituin matkakohde Indonesiassa. Suosituin ranta Balilla on Kuta Beach, mutta myös pääkaupunki tarjoaa mahdollisuuden tutustua indonesialaiseen kaupunkielämään. Usein Bali on myös luontomatkailu kohde sekä balilaiset kylpylät hemmoitteluineen kutsuvat puoleensa. Hintataso Balilla on edullisempi ja Indonesian rupia käy maksuvälineenä. Balilla majoitus on hintatasoltaan halpa verrattuna esimerkiksi Suomeen. Halvimman hotellin Balilta voi saada jopa 5 euroa yö tai jos haluaa majoittua vähän paremmin, niin viihden tähden hotelli maksaa noin sata euroa yö.

Lue lisää..

halvat hotellit Latvia alkaen 22 euroa

Halvat Hotellit Latvia Alkaen 22 euroa

Varaa nyt edullinen hotelli Latvia alkaen 22 euroa/yö. Latvia on monipuolinen kohde pieneksi maaksi. Latvian vahuuksiin kuuluu monipuolinen tarjonta, sillä kaupunki-, ranta- ja maaseutulomaksi yhdistäminen onnistuu todella helposti. Latvian pääkaupunki Riika on maan suosoituin matkailukohde sekä Jurmalan ranta houkuttelee matkailijoita puoleensa. Jurmala sopii hyvin reissaajille ketä tykkää nauttia rantahietikolla päiväkausia, mutta myös yhtä hyvin se soveltuu rentouttavaksi päiväretkikohteeksi.

Lue lisää..

Budapest halvat hotellit alkaen 22 euroa

Budapest Halvat Hotellit Alkaen 22 euroa

Varaa nyt majoitus edullisesti Budapestista alkaen 22 euroa. Budapest houkuttelee matkailijoita lämpiminä kuukausina jopa 20 asteen auringonpaisteella. Matkakohteena Budapest on hyvä, jos haluaa yhdistää ranta-ja kaupunkiloman. Jos haluat matkustaa Budapestiin edulliseti niin kannattaa ajoittaa se alkukevääseen sekä kesään.

Lue lisää..